Verzorg je handen en voeten bij dé nagelstudio van Geldrop

Wil jij graag mooie en verzorgde handen en ben je op zoek naar een nagelstudio in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Nagelstudio Geldrop aan het juiste adres! Onze professionele nagelstylisten zorgen ervoor dat jouw nagels weer helemaal stralen.
En dat niet alleen, wij bieden ook verschillende behandelingen aan om jouw nagels er op en top uit te laten zien.

Verschillende behandelingen bij Nagelstudio Geldrop

Bij Nagelstudio Geldrop hebben wij diverse behandelingen om jouw nagels een nieuwe look te geven of op te frissen. Zo kun je bij ons terecht voor een nieuwe set acrylnagels die langdurig gedragen kunnen worden en waarbij je ook tussentijds kunt langskomen voor een opvulbehandeling. Of kies voor gellak, waarmee wij jouw nagels in verschillende kleuren kunnen lakken. Wil je graag babyboom nagels of een manicure en pedicure? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Persoonlijke behandeling

Bij Nagelstudio Geldrop staat persoonlijke aandacht en verzorging voorop. Daarom nemen wij de tijd om naar jouw wensen te luisteren en jouw nagels met zorg te behandelen. Onder het genot van een kopje koffie in onze nagelsalon creëren wij het gewenste resultaat dat bij jou past. Want iedere vrouw verdient mooie nagels en verzorgde handen!

Kom langs!

Zijn jouw nagels hard toe aan wat verzorging of wil je graag een nieuw kleurtje of motiefje? Kom dan snel eens langs bij Nagelstudio Geldrop. Wij zetten onze passie voor nagels graag in om jouw handen weer te laten stralen. Voor meer informatie over onze behandelingen kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken voor een nieuwe set nagels.