Nagelstudio Geldrop​

Wilt u graag uw nagels laten doen door een professional? Bij Nagelstudio Geldrop krijgt u de beste zorg voor uw nagels. Wij hebben verschillende behandelingen in onze nagelstudio waarmee we uw nagels weer laten schitteren. U verlaat onze nagelstudio in Geldrop altijd met verzorgde handen en met een flinke dosis zelfvertrouwen.

Verzorgde handen bij dé nagelstudio van Geldrop

Uw handen zijn een blijk van uw persoonlijke verzorging. Schone en verzorgde handen laat zien aan uw omgeving dat u zorg draagt voor uzelf. Nagels zijn daarin een belangrijk onderdeel. Afgebeten en vieze nagels verminderen uw uitstraling, maar dit kunnen we bij Nagelstudio Geldrop oplossen. Wij hebben verschillende behandelingen om uw nagels mooi en netjes te krijgen, zodat uw handen er weer op en top verzorgd uitzien. We zorgen er bovendien voor dat uw nagelriemen weer schoon en strak zijn. U verlaat onze nagelstudio in Geldrop altijd met zachte en verzorgde handen.

Diverse behandelingen bij Nagelstudio Geldrop

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw nagels een nieuwe look te geven of ze op te frissen. Bij Nagelstudio Geldrop hebben we diverse behandelingen om uw nagels er op en top uit te laten zien. Zo kunt u bij ons langskomen voor een nieuwe set acrylnagels. Dit type nagels is enorm sterk en kan daarom langere tijd worden gedragen. U kunt ze tussentijds ook bij ons laten opvullen om weer een nieuwe laag toe te voegen op de mogelijke uitgroei van de nagel. Naast acrylnagels hebben we ook gellak, waarmee we uw nagels in diverse kleuren kunnen geven en mooi laten glanzen. Bij Nagelstudio Geldrop kunt u ook terecht voor babyboom nagels, waarbij er geen scherpe scheiding is tussen het nagelbed en de vrije rand. En voor de juiste verzorging kunt u bij ons ook langskomen voor een manicure of pedicure.

Persoonlijke behandeling in de Nagelstudio Geldrop

Bij Nagelstudio Geldrop staat de juiste verzorging altijd voorop. Daarom bent u bij ons verzekerd van een persoonlijke behandeling waarbij we de aandacht leggen op uw handen. Goed resultaat kost immers tijd. We kijken voor de behandeling eerst naar uw wensen en gaan vervolgens aan de slag met het verzorgen van de handen. Hierna brengen we de nagels zorgvuldig aan en creëren we het voor u gewenste resultaat. Onder het genot van een kopje koffie in onze nagelsalon krijgt u zo de nagels die passen bij uw uitstraling. Want dat verdient iedere vrouw.

Kom langs bij Nagelstudio Geldrop

Zijn uw nagels hard toe aan wat verzorging of wilt u graag een nieuw kleurtje of motiefje? Kom dan snel eens langs bij Nagelstudio Geldrop. Wij zetten onze passie voor nagels graag in om uw handen weer te laten stralen. Voor meer informatie over onze behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken voor een nieuwe set nagels.