Massages

In onze Massagestudio in Geldrop heerst een goede en rustige sfeer. Onze professionele masseurs bieden je een breed scala aan massages. Bij ons zijn zowel mannelijke als vrouwelijke masseurs in dienst. 

Ontspanningsmassage

Welkom bij Nagelstudio Geldrop, de plek waar ontspanning en welzijn samenkomen. Een ontspanningsmassage is een zachte en kalmerende massagevorm die gericht is op het verminderen van stress en spanning in het lichaam. Het is de ideale manier om tot rust te komen, je gedachten te verzetten en je lichaam te laten herstellen. 

– Stressvermindering
– Verbeterde circulatie
– Betere slaap
– Verlichting van spierspanning
– Verhoogd geluksgevoel

Ontspanningsmassage 60 minuten – € 60,-

Ervaar zelf de voordelen van een ontspanningsmassage bij Nagelstudio Geldrop. Reserveer vandaag nog een afspraak en gun jezelf het cadeau van ontspanning en welzijn. Voor reserveringen en meer informatie kan je contact met ons op nemen. Bel of mail ons gerust!

Rug, schouder en nekmassage

Bij Nagelstudio Geldrop zijn we gespecialiseerd in het verlichten van pijn en spanning in de rug, schouders en nek. Onze doelgerichte massages zijn ontworpen om een specifieke problematische gebieden aan te pakken en je te helpen je weer op je best te voelen. 

– Pijnverlichting
– Verminderde spierspanning
– Verbeterde houding
– Verhoogde mobiliteit
– Stressvermindering

Rug, schouder en nekmassage
30 minuten – € 35,-

Ervaar zelf de voordelen van een rug, schouder- of nekmassage bij Nagelstudio Geldrop. Reserveer vandaag nog een afspraak. Voor reserveringen en meer informatie kan je contact met ons op nemen. Bel of mail ons gerust!

Voetmassage

Bij Nagelstudio Geldrop zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van verkwikkende voetmassages die je lichaam en geest in balans brengen. Onze voetmassages zijn ideaal voor het verlichten van spanning en stress, en bieden een moment van pure ontspanning.

– Verlichting pijn en spanning
– Verbeterde circulatie
– Vermindering van stress
– Betere slaap
– Verhoogd gevoel van welzijn

Voetmassage 30 minuten – € 35,-

Bij Nagelstudio Geldrop zorgen we voor een serene en comfortabele omgeving waarin je volledig kunt ontspannen. Ervaar zelf de ontspannende en helende kracht van een voetmassage. Boek vandaag nog een afspraak en geef je voeten de aandacht die ze verdienen. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveren. 

Openingstijden

Kom ook genieten van een heerlijke massage. Maak snel een afspraak en bel naar 06-16241698.

Maandag 10:00 – 19:00 uur
Dinsdag 10:00 – 19:00 uur
Woensdag 10:00 – 19:00 uur
Donderdag 10:00 – 20:00 uur
Vrijdag 10:00 – 19:00 uur
Zaterdag 11:00 – 18:00 uur
Zondag Gesloten

Wij zijn te vinden op Korte Kerkstraat 44, 5664 HH Geldrop. Graag tot snel!