Pedicure Geldrop

Wilt u uw voeten eens goed laten verzorgen? Kom dan voor een pedicure langs bij Nagelstudio Geldrop. Wij nemen uw voeten onder handen en zorgen ervoor dat ze er weer als nieuw uitzien. Dankzij de pedicure heeft u geen last meer van vervelende kwaaltjes aan uw voeten en straalt uw huid en nagels als nooit tevoren.

Waarom een pedicure in Geldrop?

Een pedicure kan om verschillende redenen worden goed voor u zijn. Zo kan het een fijn gevoel geven om uw voeten te laten verzorgen en alles bij te laten werken, van huid tot nagels. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u graag wilt dat uw voeten er goed uitzien, bijvoorbeeld wanneer u open schoenen of slippers draagt. Maar ook voor specifieke problemen met uw voeten kan een pedicure van Nagelstudio Geldrop uitkomst bieden. Wanneer u last heeft van eelt of een likdoorn kan een pedicure bij ons in Geldrop dit voor u verhelpen. Dit maakt uw voet weer zo goed als nieuw en vrij van allerlei kwaaltjes.

Onderdelen pedicure bij Nagelstudio Geldrop

Een pedicure kan, afhankelijk van uw wensen of problemen, uit meerdere onderdelen bestaan. Allereerst zorgen we ervoor dat uw voet er weer netjes uit ziet. Uw nagels worden geknipt en eventueel ook voor u gelakt. Met behulp van een scrub verwijderen we daarnaast dode huid van uw voet en kunnen we ook eeltplekken aanpakken. Voor ontspanning is het ook mogelijk om bij onze nagelsalon in Geldrop te genieten van een heerlijke voetmassage, waarmee u helemaal tot rust komt en uw voet lekker soepel wordt gemaakt. Bij een pedicure in de Nagelstudio Geldrop kunnen we ook nieuwe nagels voor uw plaatsen. Hiervoor maken we gebruik van flexibele gellaknagels. U kunt dus profiteren van een complete pedicure.

Totaalpakket naast pedicure in Geldrop

Nagelstudio Geldrop is naast pedicures ook gespecialiseerd in het zetten van nieuwe nagels, voor zowel uw voeten als handen. Naast de gellaknagels voor op uw teennagels kunnen we op uw handen ook acrylnagels zetten, die wat steviger zijn en daardoor langer mee gaan. We beschikken ook over de mogelijkheid om babyboom nagels te zijn, waarbij het geleidelijke verloop van de nagel een natuurlijk effect creëert. Voor het complete plaatje kunt u bovendien naast de pedicure ook een manicure ondergaan. Met het totaalpakket van Nagelstudio Geldrop loopt u de deur uit met compleet verzorgde voeten én handen, voorzien van de mooiste nagels.

Uw voeten laten verzorgen met een pedicure in Geldrop?

Wilt u graag een pedicure om uw voeten weer helemaal fris en schoon te krijgen? En dat eventueel aangevuld met nieuwe nagels? Dan kunt u altijd bij Nagelstudio Geldrop terecht. We helpen u graag aan een verzorgd uiterlijk waarmee u vertrouwen uitstraalt. Voor meer informatie of vragen over onze behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook een afspraak maken zodat u verzekerd bent van een plekje bij ons in Geldrop.

Onze producten