Manicure Geldrop

Wilt u graag verzorgde nagels en handen? Dan is Nagelstudio Geldrop de nagelsalon voor u. Wij nemen uw nagels voor onze rekening en zorgen ervoor dat uw handen weer stralen. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen en verschillende soorten nagels. Voor een nieuwe set nagels moet u dan ook bij onze nagelsalon in Geldrop zijn.

Nagels laten doen bij de nagelsalon in Geldrop

We kunnen u op verschillende manieren aan een mooie set nagels helpen in onze nagelsalon in Geldrop. Dit is afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen we gellaknagels aanbrengen, zowel op uw handen als op uw voeten. Deze nagels zijn zacht en flexibel en breken daardoor minder snel af. Bovendien zijn ze in diverse kleuren verkrijgbaar en hebben ze een natuurlijke uitstraling. We hebben ook acrylnagels, die zich kenmerken door de hardere structuur waardoor ze langere tijd gedragen kunnen worden. Ook voor babyboom nagels, de steeds populairder wordende nagel met natuurlijk effect, kunt u bij onze nagelsalon in Gelrop langskomen. De babyboom nagel hebben geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de witte vrij rand van uw nagel, deze lopen natuurlijk in elkaar over. Voor ieder type nagel kunnen we u helpen in de Nagelstudio Geldrop.

Manicure bij de nagelsalon in Geldrop

Verzorgde handen stralen iets uit naar uw omgeving. Het is als het ware uw visitekaartje. Daarom is het belangrijk om deze tijdig te behandelen en netjes te houden. Dat kan met de manicure in onze nagelsalon in Geldrop. We zorgen ervoor dat uw nagels en handen er weer fris en schoon uitzien. We besteden hierbij aandacht aan de nagelriemen en de huid op uw handen. Ruwe plekjes en kloofjes worden uitstekend verzorgd en dode huid en velletjes worden verwijderd. Zo vertrekt u uit onze nagelsalon met zachte handen. U kunt overigens niet alleen voor een manicure bij ons langskomen in Geldrop, ook voor het verzorgen van uw voeten kunt u bij ons terecht voor een pedicure.

Meer vertrouwen dankzij de nagelsalon in Geldrop

Een goed verzorgd uiterlijk geeft u vertrouwen en laat u stralen. Uw handen zijn daarin een belangrijk onderdeel, waar u goed voor moet zorgen. Daarom behandelen we in onze nagelsalon in Geldrop zowel uw nagels als handen met de grootste zorg. Met nieuwe nagels, een mooi kleurtje en verzorgde huid en nagelriemen stapt u met een glimlach uit onze nagelsalon in Geldrop. U kunt uiteraard ook voor het complete pakket langskomen en zowel een manicure als een pedicure nemen en daarbij nog nieuwe nagels laten zetten. Bij Nagelstudio Geldrop helpen wij u graag aan de mooiste nagels.

De mooiste nagels bij nagelsalon Geldrop

Wilt u uw handen versieren met de mooiste nagels? Dan staat de deur bij Nagelstudio Geldrop altijd voor u open. We verwelkomen u graag voor een uitgebreide behandeling. Voor meer informatie over onze nagelbehandelingen of de overige mogelijkheden in onze nagelsalon kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken om bij ons langs te komen in Geldrop.

Onze producten